Delavnice

DELAVNICA SPROSTILNE TEHNIKE

Praktična delavnica z vajami. Delavnica razloži in oriše kako si vsak posameznik lahko pomaga sam pri občutku nelagodja, jeze, stresa, strahu ter žalosti in kako na splošno znižati nivo stresa ter prepoznavati svoje občutke/čustva. Predstavljene so 4 različne tehnike sproščanja ter zaznavanja svojih čustev/občutkov ter orodja kako si pomagati dvigniti vibracijo, ko se nam v odnosu, situaciji ali kar tako sprožijo neki negativni občutki. Vključene so dihalne, gibalne, zvokovne in vizualizacijske vaje, ki nam pomagajo umiriti naše notranje stanje. Vaje najprej razložimo, pokažemo, nato pa jih izvedemo skupaj.

Delavnica je praktična in se jo lahko izvede v živo ali preko spleta. Primerna je za vse profile in starostne skupine. Delavnica se prilagodi tarčni skupini, izvajamo jo tudi za osebe z motnjo v duševnem razvoju.

DELAVNICA ZA KREPITEV SAMOZAVESTI

Delavnica je teoretično-praktična. Skozi raznolike vaje se naučimo poglobiti vase, se spoznati in začutiti kdo smo. Sklop delavnic je namenjen učenju sprejemanj in spoštovanja lastnih čustev, odnosa do sebe in do drugih, izbiro lastnih vedenj, naučiti se reči ne ter prositi za pomoč. Konstruktivno reševanje konfliktov, tudi tistih, ki se dogajajo znotraj nas. S pomočjo delavnic udeleženci izboljšajo samopodobo in pridobijo samozavest.

Delavnica je praktična in se jo lahko izvede v živo ob zadostnem številu prijav. Primerna je za vse profile in starostne skupine. Delavnica se prilagodi tarčni skupini, izvajamo jo tudi za osebe z motnjo v duševnem razvoju.

DELAVNICA KAKO SI VZETI ČAS ZASE?

Spletno predavanje je sestavljeno iz dveh delov. Prvi del je reflektivno teoretičen, kjer predstavimo kako si najti v dnevu čas zase, kako se slišati in poskrbeti zase, kako upočasniti divji tempo življenja in morebiti tudi izboljšati vaše odnose z bližnjimi. Drugi del je praktičen in je sestavljen iz vaj, ki vam pomagajo najti stik s seboj, se umiriti in se slišati ter zaznavati v danem trenutku. Vključene so dihalne, gibalne in vizualizacijske vaje, ki pomagajo umiriti naše notranje stanje.

Delavnica je praktična in se jo lahko izvede v živo ali preko spleta. Primerna je za vse profile in starostne skupine. Delavnica se prilagodi tarčni skupini, izvajamo jo tudi za osebe z motnjo v duševnem razvoju.

V kolikor bi želeli, da za vas izvedemo delavnico, nas prosimo kontaktirajte na info@zrips.si